Οδηγίες χρήσης E-Energy

Διδασκαλία και εφαρμογή E-Energy

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα

Παρακολούθηση της διαρροής ηλεκτρικής ενέργειας στην Κύπρο είναι μόνο η αρχή για να κερδίσει δημοτικότητα. Και για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας, για να εξοικειωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες χρήσης.

  1. Απομακρυσμένη σύνδεση με το δίκτυο. Αυτό θα παρέχει τροφή, έτσι ώστε να μπορεί ενεργά να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να καταναλώνει πολύ ενέργεια;
  2. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή θα πρέπει να τροφοδοτείται το δίκτυο. Ένα καλό παράδειγμα οι συσκευές στερεοφωνικά συστήματα, εκτυπωτές, σαρωτές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, υπολογιστή ή του συστήματος τυχερών παιχνιδιών;
  3. Τώρα η έξυπνη πρίζα πρέπει να είναι συνδεδεμένο και έτοιμο για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων σας. Ελέγξτε δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε αυτό.

Γενικοί κανόνες ασφαλείας

Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση!

  • Μην εκθέτετε αυτό το προϊόν σε υγρασία, σκόνη ή ακραίες θερμοκρασίες *
  • Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το περίβλημα του προϊόντος. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν αγοραστή *
  • Μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας τη συσκευή, εάν η συσκευή σας δεν λειτουργεί σωστά, αποσυνδέστε το προϊόν από την πρίζα και επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης.
  • Να παρακολουθούν τα μικρά παιδιά, έτσι ώστε να μην παίζουν με το προϊόν.
  • Να μην εκτίθεται σε χημικές ουσίες, λάδια ή άλλα υγρά;
  • Μην ρίχνετε και μην εκθέτετε τη συσκευή σε διαταραχές *
  • Αποσυνδέστε τη μονάδα κατά τη διάρκεια καταιγίδων ή όταν δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απαντήσεις σε δημοφιλείς ερωτήσεις

Ερώτηση Η απάντηση
Πόσοι πραγματικά εξοικονομεί ενέργεια όταν είναι συνδεδεμένο σε μία πρίζα E-Energy; Ανάλογα με το χρόνο που η συνδεδεμένη συσκευή δεν χρησιμοποιείται, συνήθως, η διαφορά είναι άνω του 10%.
Μπορώ να εγκαταστήσω διάφορες πρίζες στο σπίτι; Φυσικά, είναι καλύτερα να γεμίσει το σπίτι τους, τότε το αποτέλεσμα είναι πιο αισθητή και η εξοικονόμηση είναι μεγαλύτερη.
Και αυτές οι συσκευές πυροπροστασίας; Αν συνδεθεί με μια συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας το gadget είναι εντελώς off, η φωτιά μπορεί να ξεκινήσει μόνο λόγω κακής ή παλιά καλωδίωση.
Πόσες μέρες χρειάζεται για την παράδοση; Κυπριακή ναυτιλία σε 5-10 ημέρες.
Υπάρχει εγγύηση; 24 μήνες εγγύηση.
Υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της συσκευής; Όχι, υπάρχει μόνο η μαρτυρία - η επιθυμία να σώσει την ηλεκτρική ενέργεια και τη φροντίδα της φύσης!