Κριτικές E-Energy

 • Δημήτριος
  Ήταν πολύ χαρούμενος όταν έλαβα την συσκευή σας με το ταχυδρομείο. Έφερε στο σπίτι, συνδεδεμένο στο πλησιέστερο πηγή ισχύος, όπως αυτά ζητούνται οδηγίες, και περίμενε υπομονετικά. Πέρασε ένας μήνας και, προς έκπληξή μου, η διαφορά ήταν στο 30%! Συσκευή πραγματικά εξοικονομεί ενέργεια!
  E-Energy
 • Ιωάννα
  Είχα μία πρίζα αγοράσει, και σίγουρα όχι για αυτή την τιμή, προσφέρουν μια έκπτωση στο επίσημο κατάστημα. Ήμουν περίεργος να δω αυτό το θαύμα σε δράση. Τα χρήματα δεν είναι μεγάλη για την περιέργεια μου, αλλά τώρα ξέρεις πως αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα!
  E-Energy
 • Elvira
  Γεια σας! Όπως το χρόνο μας προσπαθώντας να σώσει την ηλεκτρική ενέργεια και το Διαδίκτυο όλα τα είδη των διαφημίσεων για λογαριασμό του το επείγον θέμα, διέταξε και μου έστειλε μερικά από αυτά τα καταστήματα. Το αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα! Τώρα το πρόβλημα με την ενέργεια στο σπίτι μου επιτέλους λύθηκε!
  E-Energy
 • Burak
  Μου πήρε μια-δυο ροζέτες και άρεσε πολύ το προϊόν e-energy... Και τα δύο δουλεύουν μια χαρά και να αποθηκεύσετε τα χρήματα για περισσότερο από έξι μήνες. Σίγουρα το συνιστώ!
  E-Energy
 • Ali
  Μπορώ να χρησιμοποιήσω e-energy στο γκαράζ του. Το χειμώνα, εκτελέστε μια μικρή σόμπα, ώστε οι σωλήνες δεν παγώνουν. Με το έργο της διάσωσης αντιμετωπίσει u-RA!
  E-Energy
Εκτίμηση E-Energy
4.9
18