Εμπειρία στη χρήση E-Energy

Μου γνωριμία με E-Energy

Έξοδος φωτογραφία

Γεια σας φίλοι! Πρόσφατα διέταξε αυτή τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας E-Energy. Μοιάζει με μια κανονική πρίζα, αλλά δεν είναι αρκετά, αλλά όλα στην ώρα τους!

Έχω ένα γκαράζ, όπου μου αρέσει να περνάω τον ελεύθερο χρόνο, αλλά το χειμώνα είναι πολύ κρύο και τις μπαταρίες παγώσει. Για να το καλοριφέρ δούλευε όλη μέρα; Δεν είναι τα χρήματα δεν είναι αρκετά! Και όταν έπεσα πάνω σε διαφήμιση αυτό το θαύμα της τεχνολογίας, συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η εκδοχή μου και νόμιζα!

Φορά και ήταν αρκετή για να εξερευνήσετε το προϊόν πλήρως και γρήγορα την παραγγελία σας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα E-Energyεπειδή έκπτωση 50% δεν είναι παίξε-γέλασε. Με την ευκαιρία, πριν από το Διαδίκτυο θα χρησιμοποιηθεί για να αγοράσουν εισιτήρια τρένων, τόσο ανησυχούν για την παράδοση-αλλά μάταια. Αμέσως μετά την παραγγελία μου ήρθε σε επαφή με τον Μάνατζερ και μια εβδομάδα αργότερα ένα δέμα προειδοποίηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, έμαθα εγχειρίδιο! Είναι απλό:

  1. Θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε το δίκτυο μας έξυπνο gadget;
  2. Στη συνέχεια, συνδέστε το δικαίωμα ηλεκτρονική
  3. Όλα! Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη για την αυτόματη αποσύνδεση του δύναμη!

Συγκρίνετε τη διαφορά της κατανάλωσης ενέργειας είναι αισθητή: σχεδόν το ένα τέταρτο, το οποίο είναι πολύ ευχάριστο και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε σε λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας σήμερα!

Αυτό είναι! Ελπίζω ότι η εμπειρία μου με τη χρήση και εφαρμογή E-Energy είναι χρήσιμο για σας! Σίγουρα, το προτείνω!